Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:10 AM 8:52 AM 42 min
2nd Period 8:56 AM 9:38 AM 42 min
3rd Period 9:42 AM 10:24 AM 42 min
1st Lunch 10:44 AM 11:14 AM 30 min
4th Period 10:28 AM 11:10 AM 42 min
2nd Lunch 11:35 AM 12:05 PM 30 min
5th Period 11:44 AM 12:40 PM 56 min
6th Period 1:00 PM 1:47 PM 47 min
Activity 1:51 PM 2:40 PM 49 min